flag Судова влада України

Щодо встановлення особливих умов роботи суду

18 липня 2014, 14:19

 Шановні відвідувачі суду!!

Якщо Ви з будь-яких причин не змогли подати до суду позовні заяви, апеляційні скарги, тощо - повідомляємо, що з етою недопущення порушення Ваших прав, Ви можете подати до суду зазначені документи шляхом поштових відправлень, а заяви, клопотання, пояснення, заперечення тощо - на електронну адресу суду inbox@kb.dn.court.gov.ua.

Просимо вибачення за тичасові незручності.

З повагою, Адміністрація.

 

Куйбишевський районний суд м. Донецька

 

Н А К А З 

 

«18» липня_ 2014 року                                                           15-І

 

 

"Про визначення особливих

умов роботи суду"

 

У зв’язку із проведенням антитерористичної операції на території Донецької області, відповідно до Указу Президента України від 14 квітня 2014 року №405/2014 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України», з метою збереження життя і здоров’я суддів та працівників апарату суду, захисту їх законних прав та інтересів, на підставі рішення Ради суддів України від 11 липня 2014 року №2, рішення зборів суддів Куйбишевського районного суду м.Донецька від 02 червня 2014 року №3,-

 

Н А К А З У Ю:

 

 

1.       Встановити з 21 липня 2014 року по 31 липня 2014 року особливі умови роботи суду.

2.       Дозволити працівникам суду на час встановлення особливих умов роботи суду не перебувати за основним місцем роботи у зв’язку із загрозою їх життю та здоров’ю.

3.       Залучати до роботи працівників виключно у разі крайньої необхідності та за умов гарантування безпечних умов роботи, а також для здійснення обов’язків, пов’язаних із забезпеченням функціонування суду.

4.       Керівнику апарату Куйбишевського районного суду м. Донецька забезпечити збереження номенклатурної документації суду.

5.       Довести цей наказ до відома Територіального управління ДСА України в Донецькій області.

6.        Керівнику апарату Куйбишевського районного суду м. Донецька наказ довести до відома суддів та працівників апарату суду.

7.       Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Голова суду                       (підпис)                                   В.В. Батманова